Show room

Kontakt informacije

Laminat je već dugo jedna od najpopularnijih podnih podloga zahvaljujući svom kvalitetu i prilagodljivosti, to je obloga koja se sastoji od 80-90% drveta.

Laminat posjeduje izuzetne osobine kao što su otpornost na mehaničke, hemijske i tehničke uticaje i upravo zbog toga je popularan izbor podne obloge. Laminat kao moderna i elegantna podna obloga ima mnoge prednosti i veliki broj dekorativnih mogućnosti, i zbog toga se sve češće upotrebljava u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, škola, sportskih dvorana.

Za razliku od parketa, laminat je slojevita ploča izrađena od drvenih vlakana čiji je gornji sloj obrađen tako da vjerno imitira strukturu drveta, pri čemu se stiče vizuelni efekat kao kod parketa, brodskog poda, pa čak i keramičkih pločica.

Ono što našu ponudu čini posebnom je nevjerovatan izbor boja, dezena i tekstura. Bez obzira da li volite toplinu drvenih podova, moderan izgled ili jednstavno eleganciju, imamo nešto za svakoga.

Kod nas možete pronaći laminat u debljinama od 7, 8, 10, 12, 14 i 15 mm, njemačkog proizvodjača – Classen, koji je trenutno jedan od vodećih u svijetu laminata.
Takodje, zastupamo i brend Yildiz čije moderne i kvalitetne modele možete pronaći u debljinama od 7, 8, 10 i 12mm u našem salonu.

Laminat classen

Laminat Yildiz