Search
Close this search box.

Pod

U našem asortimanu možete naći veliki izbor laminata, luksuznih vinil ploča i SPC podova, kao i svog propratnog materijala- laminat lajsni, podnih profila i podloga, koji će upotpuniti izgled i kvalitet postavljenih podova za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

 

Takođe, u ponudi imamo profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje podova koje će pomoći pri održavanju postavljenih podnih podloga.

Enterijer

Uskoro vas u našem prodajnom salonu očekuju nove, visokokvalitetne, italijanske kuhinje, kao i garniture, fotelje i detalji koji će uljepšati svaki enterijer.

Vrata

Sobna vrata njemačkog proizvodjača, Classen, će pored osnovne funkcije vrata- toplotne i zvučne izolacije, pružiti vašem domu ili poslovnom prostoru poseban karakter kao i jedinstvenost.

 

Različite karakteristike, nijanse i boje Classen sobnih vrata, od bijele do tamno smeđe, zadovoljiće i najzahtjevije ukuse i potrebe. Za bilo koji broj soba i bilo kakvih namjena, ova sobna vrata će izolovati buku i olakšati regulisanje temperature u sobi.

 

Kupovinom ovih sobnih vrata ćete vaš životni prostor učiniti komfornijim. Kvalitet, dobar izgled i dizajn su osnovne karakteristike koje naša vrata čine posebnim.
Classen sobna vrata su napravljena od najkvalitetnijih materijala, i obložena su najfinijom folijom.

Lajsne

Široka ponuda lajsni pruža Vam mogućnost odabira prave lajsne za Vaš pod.

 

U našoj selekciji možete pronaći lajsne za laminat, parket, keramiku i vinil podove.