Show room

Kontakt informacije

Luksuzni vinilni podovi (LVT) su revolucionarna inovacija koja kombinuje vrhunski dizajn, izdržljivost i jednostavnu instalaciju. Ovi podovi su otporni na vlagu, grebanje i habanje, čineći ih savršenim izborom za sve vrste prostora – od stambenih domova do komercijalnih objekata.

Podne obloge koje su idealne za primjenu u kućama ali i komercijalnim prostorima kao što su hoteli, kafići, restorani… LVT je kategorija podova sa najbržim trendom rasta u svijetu, ima vrhunski dizajn, po uzoru na prirodu i najnovije trendove.

Razni su benefiti LVT podova: akustičnost, brza i jednostavna ugradnja, LVT je udoban i topao pod, vrlo izdržljiv, lak za održavanje. LVT ploče mogu se postaviti na više različitih načina: lijepljenjem (dobar izbor za prostore velike prohodnosti), loose-lay instalacijom (pogodne za brza renoviranja) i klik-sistem (za instalaciju bez lijepljenja).

U Praktisu možete pronaći LVT ploče jednog od vodećih svetskih proizvodjača kada su ove podne obloge u pitanju – Arbiton.

Naš asortiman LVT podova nudi neograničene mogućnosti dizajna, od autentičnih drvnih tekstura do luksuznih kamena i keramičkih efekata. LVT podovi će ispuniti sve vaše estetske i funkcionalne potrebe.