Show room

Kontakt informacije

Nova generacija podova za brzu i laku postavku!

SPC je plivajući, čvrst pod, kod kojeg nije potreban lijepak za postavku, ploče se međusobno montiraju klik sistemom. SPC ploče su krute i nije potrebna idealno ravna podloga za njihovo postavljanje, za razliku od starijih generacija vinilnih podova koji su savitljivi, takodje, može se postavljati preko većine postojećih ravnih podloga. SPC je pogodan za podove s podnim grijanjem, jer se ne širi i ne mijenja dimenziju. Koristi se za stambene i poslovne prostore.

SPC, skraćeno od Stone Polymer Composite, nova je vrsta ploča koje se koristi za oblaganje podova. Radi se o vrsti ekološki prihvatljivih podova, razvijenih za sve veću potražnju svjetskog tržišta za inovativnim čvrstim podovima koji su efikasni, trajni i prihvatljivog cjenovnog ranga, a koji ne sadrže štetne sastojke.

Osnovne karakteristike SPC podova su: izdržljivost, brza i jednostavna ugradnja, izolacija udara, odsustvo formaldehida, ublažen zvuk, prijatan je za hodanje, oponaša izgled ekskluzivnih podnih obloga, poput drveta i kamena, odličan za stambene prostore i komercijalnu upotrebu.

Zbog kvaliteta, praktičnosti ali i cijene, predstavlja konkurenciju kako vinil podovima tako i keramici.