Show room

Kontakt informacije

Naša široka ponuda lajsni pruza vam mogućnost odabira prave lajsne za vas pod. U našoj selekciji mozete pronaci lajsne za laminat, parket, keramiku i vinil podove, omogućavajući vam da pronađete savršeno rješenje za svoje potrebe.

Bilo da želite klasične drvene lajsne za tradicionalni izgled ili moderne aluminijumske lajsne za minimalistički ambijent, mi imamo sve što vam je potrebno.

DOLLKEN CUBU

CUBU lajsne – visokokvalitetne podne lajsne najnovije generacije, renomiranog proizvođača, koriste se za sve vrste podova ( parkete, laminate, vinil ploče, keramiku ). Odlikuje ih vrhunski kvalitet komponenata. Ove lajsne napravljene su od HDF-a i presvučene polipropilenom, što ih čini vodootpornim, otpornim na udarce i grebanje. Njeihov moderan dizajn odgovara svim životnim prostorima i svim vrstama podova.

Takođe, važno je naglasiti da ove lajsne garantuju idealne uglove! Za formiranje unutrašnjih i spoljašnjih uglova ili krajeva profila nijesu potrebne dodatne lajsne. Meke, fleksibilne zidne i podne usne prilagođavaju se neravninama dotične površine. Ovo sprečava praznine u sjenkama i eliminiše potrebu za preradom sa silikonom ili akrilom.

Prednosti na prvi pogled:

Elastične

Lako se instaliraju

Bez hlora

Formiranje unutrašnjeg i spoljašnjeg ugla kao i završetak profila pomoću alata Dollken Mitre

Montaža sa Doellken lijepkom za topljenje.

PAINT IT (OBOJI SAM)

Lajsna za laminat je napravljena od visokokvalitetnog medijapana, i presvučena izdržljivom bijelom folijom koja se može premazivati akrilnom farbom radi lakšeg uklapanja sa enterijerom. Dostupni su i specijalni nosači koji će pojednostaviti montažu. Dužina lajsne je 242cm. U ponudi je ukupno 10 modela, u dimenzijama od 6 do 11cm. PAINT IT lajsne za laminat su idealno rešenje ukoliko želite da vaš dom odiše klasičnim stilom.

MDF CLASSEN

MDF lajsne su savršen primjer kako možemo kombinovati estetiku i ekologiju. Zahvaljujući svom lijepom izgledu i materijalima koji koriste reciklirano drvo, odlično su rešenje kako vizuelno tako i ekološki. Ovo su lajsne koje doprinose zaštiti životne sredine, nudeći visok kvalitet i stil.

LM INDO

Moderna lajsna dostupna u širokom spektru boja. LM INDO je dostupan u 8 boja koje odražavaju drvo, kamen, stijenu, beton kao i nijanse sive. Sve ove opcije će zasigurno pomoći da se LM INDO uskladi sa drvenim, laminatnim ili keramičkim podovima. Zahvaljujući patentiranoj izradi ove lajsne možete je postaviti na 4 načina – lijepkom, tiplima od 6 mm, duplom ljepljivom trakom ili fiksatorom. Debljina od 26 mm bila bi više nego dovoljna da sakrije dilatacijske praznine, ali će biti dovoljna da sakrije električne ili TV kablove. INDO će sigurno biti savršen za pokrivanje čak i proširenih dilatacionih praznina na velikoj površini. Pored toga, Arbiton nudi namjensku dodatnu opremu koja bi ubrzala montažu.

MACK

MACK je savršena lajsna za laminatne podove. Široka paleta boja i glatka završna obrada će olakšati uklapanje sa odabranim podom. Dostupno je 8 boja, od kojih je univerzalna bijela i sve popularnija aluminijumska završna obrada. Svaka boja ima odgovarajuće dodatke – unutrašnje i spoljašnje uglove, konektor i završetak. Mack je lajsna sa kablovskim kanalom koja se može kombinovati sa specijalno dizajniranim MULTIBOKS-om kako bi imali čist izgled kablovskih izlaza na različite uređaje.

 Dužina ove lajsne je 250cm i visina 60mm.

SLK50

Lajsna renomiranog njemačkog proizvodjača, Dollken. Ovaj sistem lajsni pogodan je za laminatne podove, tvrde podove i elastične obloge.

Informacije o proizvodu:

Veliki izbor modernih dekora

Jednostavna montaža zavrtnjem ili lijepljenjem

Kablovski kanal za nevidljivu instalaciju medijskih kablova

Meke usne za čistu završnu obradu dna i zida

Dekor na dodacima