Show room

Kontakt informacije

Praktis i Lube Group – Saradnja na Koju Smo Izuzetno Ponosni

Kuhinje iz Praktisove kolekcije predstavljaju vrhunski spoj stila i funkcionalnosti.

Naša kompanija od skoro ima saradnju sa najboljom italijanskom fabrikom za proizvodnju kuhinjskih elemenata – grupom Lube, na koju smo izuzetno ponosni. Zastupamo njihov brend Creo, pa u našem salonu možete vidjeti njihove najpopularnije modele kuhinja, i napraviti svoju jedinstvenu kuhinju.

CREO je brend italijanske Lube Grupe, nudi širok i sveobuhvatan asortiman modernih i klasičnih modela sa glatkim vratima ili vratima sa ramom, savremenih i tradicionalnih boja i završnih obrada, kao i širok spektar dodatne opreme, kako bi se zadovoljile sve potrebe.

Nije dovoljno da kuhinja bude samo lijepa. Takođe treba da bude u skladu sa idejama kupca i njegovom potrebom za funkcionalnošću kako bi se stvorila prava atmosfera u najomiljenijoj prostoriji doma. CREO za svoje proizvode koristi najbolje materijale koji su dostupni na tržištu (melamin, polimer, furnirani, UV lakirani, akril, alkorcell), za kuhinje dizajnirane sa oštrim okom za detalje, u potrazi za originalnošću, ukusom i pravom ravnotežom između kvaliteta i cijene.

Prakris je prvi i jedini zastupnik ovih kuhinja u Crnoj Gori. Ovom saradnjom ima za cilj da svojim kupcima ponudi unikatne kuhinje koje će izraziti njihov stil, olakšati svakodnevne potrebe i uljepšati njihovu omiljenu prostoriju.

brown-hummingbird-278300.hostingersite.com